Palvelut

Turvajärjestelmillä täydennetään rakenteellista suojausta. Kuten rakenteellisen suojauksen, myös murtoilmaisujärjestelmän taso määräytyy riskianalyysissä määritetyn suojausluokan mukaan. Järjestelmien tarkastuksessa tarkastetaan mm. vaaditun suojaustason mukainen valvontatapa, keskuksen, ilmaisimien ja siirtolaitteiden luokitus, sekä järjestelmän tarkoituksenmukaisuus, käyttö ja huolto.

Palveluvalikoima

Huoltopalvelut

Kameravalvonta

Kulunvalvonta

Murronilmaisu-järjestelmät

Huoltopalvelut

Laadukkaat ja ammattitaitoiset huoltopalvelut ylläpitävät valvontalaitteiston elinkaarta. Vuosikymmenien tietotaidolla ja kokemuksella pystymme huoltamaan vanhojakin järjestelmiä. Ota siis yhteyttä, ja kerro meille käyttämästäsi laitteistostasi, me autamme!

Kameravalvonta

Nykyaikainen kameravalvonta on tehokasta keino ennaltaehkäistä ilkivalta ja omaisuusvahinkoja. Valvontakameroita voidaan käyttää myös prosessien seuraamiseen ja varmistamiseen mm. teollisuudessa, logistiikassa, kaupassa ja tapahtumissa.

Kameravalvontajärjestelmä koostuu tallennusyksiköstä, monitoreista, kameroista, ja näitä tukevista oheislaitteista ja palveluista. Useat eri valvontakohteet voidaan yhdistää samaan sovellukseen, joka tallentaa kuvatun materiaalin pilveen haluamasi ajaksi (Eagle-palvelu).

Nykyaikainen älykäs kameravalvonta valvoo väsymättä 24 tuntia vuorokaudessa ja hälyttää ennalta-asetettujen parametrien mukaisesti muutoksista kuva-alassa, esimerkiksi puuttuvista esineistä. Nykyaikainen hälytysjärjestelmä havainnoi myös lämpöä, rajanylityksiä ja tunkeutumisia, sekä tunnistaa hahmot/muodot.

Älykästä kameravalvontaa voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkoalueellakin, kaupassa, teollisuudessa, logistiikassa ja tapahtumaturvallisuudessa.

Kuvaus onnistuu myös täysin pimeällä luotettavasti fullcolour- ominaisuudella, joka mahdollistaa tuntomerkkien toimittamisen tapahtumista viranomaisille.

Kulunvalvonta

Helpota kulkemista ja hallitse ihmisten liikkumista kiinteistössä!

Kulunvalvonta on helppo tapa määrittää eri tahojen luvallinen liikkuminen, ja samalla estää luvaton kulku.

Kulkutunnisteena voi toimia sormenjälki, etälukutunniste, koodi tai kauko-ohjain. Tunnisteen etuna on joustava hallinta esim. henkilökunnan vaihtuessa tai tunnisteen hukkuessa, jolloin yksittäisen tunnisteen saa mitätöityä etänä, eikä lukkoja ja avaimia tarvitse vaihtaa. Tunnisteisiin voidaan ohjelmoida myös eritasoisia kulkuoikeuksia erilaisiin toimitiloihin, kuten oppilaitoksissa tai teollisuudessa.

Kulunvalvonnalla voit jakaa kulkuoikeuksia, ja seurata kulkutapahtumia tarvittaessa myös jälkikäteen.

Murronilmaisujärjestelmät

Murronilmaisujärjestelmä valvoo kiinteistöä luvattomilta tunkeutumisilta. Kattavaan järjestelmään saa liitettyä esimerkiksi ovikoskettimia, liikeilmaisimia, lasirikkoilmaisimia, yms. Hälytykset voidaan välittää hälytyskeskukseen, vartiointiliikkeeseen tai asiakkaalle itselleen.

Murronilmaisujärjestelmään voidaan liittää palovaroitin, häkävaroittimia, ja vuotovahteja.

Palovaroitin on aina aktiviinen 24 tuntia vuorokaudessa, riippumatta siitä onko laitteisto päälle kytkettynä esimerkiksi sähkökatkon takia. Voit siis nukkua yösi rauhassa, tai lomailla ilman huolta.

Häkävaroitin on aina aktiivinen, varoittaen perhettäsi vaarallisista hiilimonoksidipitoisuuksista. Häkävaroitin tuo lisäturvaa esimerkiksi takan käyttöön.

Vuotovahti on aina aktiivinen, ja se hälyttää vesivuodosta ja liiallisesta kosteudesta, ehkäisten näin vesivahinkoja.

Tekniikka kehittyy koko ajan, niin myös tarjontamme! Ota siis yhteyttä saadaksesi lisätietoa tämän hetken valikoimastamme.

Yhteystiedot

Suojax-logo

Suojax oy

Satakunnankatu 31
28130 PORI
info(at)suojax.fi

Ota yhteyttä

Vastaamme 4 arkipäivän kuluessa.

13 + 13 =